HTML

Makk.Marci

Makk Marci egy derék gyerek, - Mindig vidám, sokat nevet, - Játszik, ugrál, tornázik, - Hóban csúszkál, nem fázik, - Télen-nyáron jól mulat, - Mert egészséges, mint a makk!

Miről ismerjük meg a jó és hatékony táplálék-kiegészítőket?

2011.01.26. 11:20 Makk.Marci

Melyeket is tekintjük jónak?

  • Összetevői természetes eredetűek. - Ezt a feltételt elég sok termék teljesíti, mondhatni ez egy kiindulópont.
  • Ne tartalmazzon semmilyen felesleges adalékot, még ha az aktív hatóanyag olyan jó is.
  • Az aktív hatóanyagot képes legyen a szervezet feldolgozni, hasznosítani. - Tehát olyan termesztés, feldolgozás, kinyerési eljárás, csomagolás, stb. folyamatokon menjen keresztül, ami biztosítja a maximális biológiai hasznosulást. Itt is sok termék alapszintűnek mondható, mert bár ugyan megvannak benne egyesével pl. a búzafű, lucerna, zöldárpafű, csalánlevél, papaya, zöldtea, kapor, petrezselyem,stb., de csak egy egyszerű szárítási, őrlési folyamaton mennek keresztül. Ehhez képest pl. egy-két fermentációs eljáráson átesett alkotórész nagyságrendekkel jobb biológiai hasznosulású.


Számos más feltételnek teljesülnie kell - pl. nem utolsó szempont az egyén számára elfogadható ár-érték arány (árösszehasonlítás!) - melyekről a Melyek a jó és hatékony táplálék-kiegészítők? cikkben olvashatsz. Érdemes megnézni és kalkulálni!

Tartalomjegyzék:

 

komment

Címkék: táplálkozás érdekesség immunrendszer alapmű

süti beállítások módosítása