HTML

Makk.Marci

Makk Marci egy derék gyerek, - Mindig vidám, sokat nevet, - Játszik, ugrál, tornázik, - Hóban csúszkál, nem fázik, - Télen-nyáron jól mulat, - Mert egészséges, mint a makk!

Amit a napozásról tudni érdemes

2011.04.04. 16:37 Makk.Marci

Itt van már végre, mondhatni nyakunkon a tavasz, sőt már láttam lebarnult arcú-nyakú embert is az utcán. Biztos sokat kertészkedik. De jó neki!

Szóval elkezdtek érkezni kedvenc egészséges életmóddal foglalkozó oldalamra is az első napozással, napvédelemmel kapcsolatos kérdések, amelyek egészen őszig napirenden szoktak lenni. Ezzel kapcsolatban érdemes elolvasni Antal Vali korábbi cikkét a napozásról (Hogyan napozzunk és mivel? - avagy az egészséges barnaság titka!). Itt nem csak arról esik szó, hogy mit kenjünk magunkra, és mit ne, hanem arról is, hogy  belülről legalább olyan hatékonyan tudunk védekezni a leégés ellen, mint kívülről.

Tartalomjegyzék:

 

Rengeteg napozószer van forgalomban, legalább ugyanennyi káros is az egészségre, így javaslom, hogy ne töltsd az időd feleslegesen a megfelelő összetételű készítmény keresésével, hiszen azt már az Első Válogatott Bionom Termékek Áruházában már megtették. Ugorj a Fényvédelem kategóriához, ahol napozó- és napozás utáni szereket találhatsz!

 

További oldalak:

 

komment

Címkék: nyár érdekesség rákmegelőzés kozmetikum házi praktikák

süti beállítások módosítása