HTML

Makk.Marci

Makk Marci egy derék gyerek, - Mindig vidám, sokat nevet, - Játszik, ugrál, tornázik, - Hóban csúszkál, nem fázik, - Télen-nyáron jól mulat, - Mert egészséges, mint a makk!

Mosódióval készült tisztító-, és tisztálkodó szerek gyűjtőhelye, valódi tapasztalatokkal

2010.03.11. 13:10 Makk.Marci

Mire használhatjuk a mosódióhéjat? Egyáltalán mire jó, miért lehet egyre többet találkozni vele az egészséggel, újrafenntarthatósággal, környezetvédelemmel foglalkozó újságokban, hírekben? Környezetemben is elkezdték használni néhányan, és nagyon jó tapasztalataik vannak a mosódióval, vagy a mosódió héjával, nem tudom pontosan, így utánakerestem a neten, és egy, a mindennapokra fókuszáló cikket találtam, piciny elméleti ismertetővel. Tehát mire használható a mosódió?

Többek között ezen "alkalmazások" receptjei vannak benne:
Folyékony mosószer, általános tisztítószer, gépi mosogató, sampon, fogkrém, levéltetvek elleni permetszer, gyümölcs-zöldségmosó folyadék, ékszertisztító folyadék, háziállat fürdető folyadék.

És aztán szó van itt a mosódió különböző felhasználásán kívül házilag, otthon készíthető kecsketejes szappanról (Veronikától), fluormentes, természetes fogkrémről, körömvirágos hidratáló krémről (Bettytől), lándzsás útifű szirupról (Valitól), egyebekről. A mosódió alapfőzete Gelustól.


További, idevágó tippek, ha szereted saját magad alakítani környezeted, kozmetikumaid, táplálkozásod:

 

komment

Címkék: környezetvédelem otthon kozmetikum

süti beállítások módosítása