HTML

Makk.Marci

Makk Marci egy derék gyerek, - Mindig vidám, sokat nevet, - Játszik, ugrál, tornázik, - Hóban csúszkál, nem fázik, - Télen-nyáron jól mulat, - Mert egészséges, mint a makk!

Házi gyógymódok - országok szerint

2010.11.10. 09:06 Makk.Marci

Ha megbetegednél külföldön, elképzelted már egy utazás előtt, hogy milyen házi praktikákra számíthatsz vendéglátóid jóvoltából, amit persze engednél is magadon kipróbálni? Azt hiszem érdemes ebből is felkészülni, hogy például elfogadod-e egy megfázáskor, légúti megbetegedékor, fertőzéskor a húsleves jótékony tünetcsillapító hatását, vagy inkább az okok megszüntetésére, az immunrendszered csillapítására koncentrálsz. Mert ezt például biztosan felkínálnák itthon, Magyarországon, illetve még néhány országban is bevett szokás. De mi a helyzet az indiánok földjén? Vagy máshol hogyan alkalmazzák a fokhagymát, ecetet, mézet, gyömbért, fahéjat, citromot vagy például a tojást hátfájdalom megszüntetésére, megfázásra, influenzára, napégésre, pattanásokra?

A Házi gyógymódok a világ minden tájáról - az érdekesség kedvéért cikkből mindezt megtudhatod. Nekem például a legjobban a kamillateás, mézes Metaxa tetszik! Jó egészséget!

Neked milyen házi gyógymódokat, praktikákat sikerült megismerned szüleidtől-nagyszüleidtől? Írd meg a teljes cikk után hozzászólásban!
 

komment

Címkék: érdekesség immunrendszer házi praktikák

süti beállítások módosítása