HTML

Makk.Marci

Makk Marci egy derék gyerek, - Mindig vidám, sokat nevet, - Játszik, ugrál, tornázik, - Hóban csúszkál, nem fázik, - Télen-nyáron jól mulat, - Mert egészséges, mint a makk!

A gyönyörű hajkorona titka

2010.10.25. 10:34 Makk.Marci

Végre nem csak kedvenc egészséges életmóddal foglalkozó oldalamon foglalkoznak úgy a haj ápolásával, mintha annak szépsége, egészségessége csak a drogériák polcain roskadozó készítmények (nagyrészt káros) összetevőitől függne. Fényes, egészséges hajkoronánk a táplálkozástól, a helyes, feldolgozható formában bevitt tápanyagoktól, vízivási szokásaidtól függ elsősorban.

És hogy milyen házi praktikákkal készíthetsz például hajerősítő gyógyteát, vagy milyen egyéb apró dolgok eredményeznek szép hajat? Egyáltalán hogyan végezhetsz el egy rendes hajmosást? Mit tehetsz a korpás, zsíros hajjal, vagy hogyan mentheted meg hulló hajszálaidat? A gyönyörű hajkorona titka c. cikkből megtudhatod. Még mielőtt rákattintanál a linkre, máris odakészíthetsz magadnak egy csésze finom teát, mert garantáltan az oldalon fogsz maradni az elkövetkezendő 1-2 órában. Regisztrálj, és töltsd le eddig használt samponjaid, egyéb tisztálkodó szereid összetevőit megismertető tanulmányt!

komment

Címkék: táplálkozás érdekesség kozmetikum alapmű házi praktikák

süti beállítások módosítása