HTML

Makk.Marci

Makk Marci egy derék gyerek, - Mindig vidám, sokat nevet, - Játszik, ugrál, tornázik, - Hóban csúszkál, nem fázik, - Télen-nyáron jól mulat, - Mert egészséges, mint a makk!

Tizenegy éves kortól is használnak fogamzásgátlót?

2010.09.08. 23:47 Makk.Marci

Borzasztó! Direkt nem írtam kislányt, vagy kisfiút, hiszen sajnos mindkét nemből akadnak, akik sajnos már ilyen fiatalon megismerkednek e rengeteg szörnyűséget okozó műhormonnal. És a megismerkedés szót még finoman is használtam, nem úgy mint hozzászólásában Antal Vali... Én is teljesen hasonló véleményen vagyok: Emberek ébresztő!!! Mikor veszed már saját kezedbe sorsod? Vedd észre, hogy hogyan vezetnek bennünket a médiában megjelenő reklámok, az élelmiszeripar, a gyógyszeripar, ipar, ipar... De inkább olvasd el a Vali hozzászólását, számos - nem köztudott - dologra fény derül!

Na, ne ragadtassam el magam túlságosan, szóval a cikkben arról van szó, hogy brit kutatók megfigyelése szerint már ilyen fiatalon milyen mennyiségben megnőtt a fogamzásgátló szerek iránti igény, de nem is csoda, hiszen könnyen elérhetővé teszik számukra. Beszélnek az iskolai oktatás hiányáról, a szülők hanyagságáról...

komment

Címkék: szexualitás gyermek érdekesség gyermekáldás

süti beállítások módosítása