HTML

Makk.Marci

Makk Marci egy derék gyerek, - Mindig vidám, sokat nevet, - Játszik, ugrál, tornázik, - Hóban csúszkál, nem fázik, - Télen-nyáron jól mulat, - Mert egészséges, mint a makk!

Dr. Ládi Szabolcs - A szív-, és érrendszeri problémák és alternatív kezelésük - budapesti előadás

2010.06.22. 13:26 Makk.Marci

Dr. Ládi Szabolcs alternatív rákgyógyász, kutatóorvos, tovább folytatja országjáró életmód-, egészség körútját.

A következő állomás Budapesten, 2010. június 23-án szerdán 18:30-20 óráig lesz, és a szív-, és érrendszeri problémákról és alternatív kezelésükről lesz szó.


Előadásában kitér majd a problémák lehetséges okaira, kialakulásaira, a megelőzésre és alternatív kezelésükre a WholeMega OM és a JustGoji termékek kapcsán.

Helyszín: Tulip Inn Budapest Millenium*** 1089 Budapest, Üllői út 94-98.

A belépés díjtalan!

Szerencsére már több alkalommal volt lehetőségem meghallgatni Dr. Ládi Szabolcs előadásait, és kivétel nélkül mindegyik páratlanul érdekes, rengeteget lehet tanulni egy-egy ilyen előadáson az egészségmegőrzésről és a gyógyításról. Ráadásul, az előadás után lehetőség nyílik személyes beszélgetésre is a fiatal kutatóorvossal. Ezért, ha a közelben laksz, ragadd meg a lehetőséget, és látogass el az előadásra!

Dr. Ládi Szabolcs többek között az "Értetek vagyunk"- a Daganatosok Egészségéért Alapítvány Kuratóriumi Elnöke, a Széchenyi Tudományos Társaság "Ifjú Tudós Díj" díjazottja, a Szent-Györgyi Albert Nemzetközi Alkalmazott Táplálkozástudományi Intézet Orvosigazgatója.

Néhány cikk Dr. Ládi Szabolcstól/-ról, az antalvali.com oldalról:

A világ rák nélkül - interjú dr. Ládi Szabolcs kutatóorvossal
Dr. Ládi Szabolcs: A béta-glükánok szerepe a tumorterápiában
Miért nem oltatom be magam H1N1 ellen? - Dr. Ládi Szabolcs - kutatóorvos
Beta WGP 1,3/1,6 Glucan és a csodálatos olajfalevél

Ha részt szeretnél venni az előadáson, és jelzed felém a facebook oldalon keresztül, lehet, hogy még személyesen is találkozhatunk!

 

komment

Címkék: előadás érdekesség rákmegelőzés alapinfó

süti beállítások módosítása