HTML

Makk.Marci

Makk Marci egy derék gyerek, - Mindig vidám, sokat nevet, - Játszik, ugrál, tornázik, - Hóban csúszkál, nem fázik, - Télen-nyáron jól mulat, - Mert egészséges, mint a makk!

Használhatatlan a lombikbébi-centrumok eredményességét bemutató táblázat...

2010.03.21. 21:15 Makk.Marci

Egy objektív, minden lényeges szempontra odafigyelő információs anyag jelent volna meg a meddő párok segítségére sietve, hogy a tizenhárom lombikbébi-centrum közül melyiket részesítsék előnyben, de sajnos alapvető hibák vannak az anyagban - foglalta össze Kaáli Géza szakember. 

Azért vannak biztató statisztikák, hírek, és hamarosan javítják, tisztázzák a táblázatot, illetve minden érdeklődőnek e-mailben fognak válaszolni - ígéri Margitai Barnabás.
 

A hozzászólásokból:
 

Az lenne igazán beszédes adat, ha párok nem csak az orvosi oldalról, hanem az életmódváltásról is kapnának felvilágosítást, vajon akkor hányan választanák a hormonos-, és egyéb orvosi beavatkozásokat?

 

Az is szomorú, hogy a magas vetélések és koraszülések száma sem riasztja vissza a párokat attól, hogy mesterséges humánreprodukciós módszereket válasszanak ahelyett, hogy adnának egy esélyt a természetnek.
 


Témába vágó cikkek:






 

komment

süti beállítások módosítása