HTML

Makk.Marci

Makk Marci egy derék gyerek, - Mindig vidám, sokat nevet, - Játszik, ugrál, tornázik, - Hóban csúszkál, nem fázik, - Télen-nyáron jól mulat, - Mert egészséges, mint a makk!

Az 5 legegészségtelenebb étel, amit célszerű kerülni

2010.03.01. 14:45 Makk.Marci

Próbálunk odafigyelni az egészséges táplálkozásra, hogy kordában tarthassuk súlyunkat, ellenállóbakká váljunk a betegségekkel szemben és jobban is nézzünk ki, azonban a médiában mindig megjelennek újabbnál-újabb kampányok, amelyekben egészségesnek mondott termékeket reklámoznak.
Az Egészséges táplálkozás - 5 étel amit célszerű kerülni... írásban górcső alá vesznek példaként 5 ételt, amiről nagyon sok ember azt gondolja, hogy egészséges, azonban célszerű itt is utánajárni, hogy miből készülnek, milyen adalékanyagokkal dúsítják, "javítják fel" őket.
Ez egyébként kozmetikumainkra is igaz, sőt fokozottan igaz, hiszen a boltokban kapható testápolók, samponok, tusfürdők, fogkrémek, intim lemosók, stb. jelentős része is a bőrünkre káros anyagokat tartalmaznak.

De térjünk vissza az 5 egészségesnek vélt ételre. A tartalomjegyzék:

5 nagy tévedés az egészséges táplálkozásról
Ízesített joghurt, gyümölcsjoghurt
Hal rudacska
Gyümölcslé
Zsírszegény vagy cukormentes édességek
Gabonapehely



A hozzászólások között pedig megtalálható, hogy mi az a 10 legegészségesebb étel, ami viszont könnyen, egy kis odafigyeléssel beszerezhető lenne, de mégsem élünk vele.
 


További javasolt oldalak:
 

komment

Címkék: táplálkozás érdekesség

süti beállítások módosítása