HTML

Makk.Marci

Makk Marci egy derék gyerek, - Mindig vidám, sokat nevet, - Játszik, ugrál, tornázik, - Hóban csúszkál, nem fázik, - Télen-nyáron jól mulat, - Mert egészséges, mint a makk!

Gólyahír, avagy felkészülés a babavárásra - Antal Vali előadása Budán

2010.02.25. 15:50 Makk.Marci

Az a kis közösség, melynek tagjait volt szerencsém megismerni a múlt héten, ismét előadást szervez Budapesten, pontosabban a Fonó Budai Zeneházban. Az Ő általuk indított életmód klub előző témája az immunrendszer rejtelmeibe kalauzolta el az érdeklődőket. Mivel regisztráltam hírlevelükre, (és azóta is kapom az egészséges életmóddal kapcsolatos mini leckéket), nagy várakozással voltam személyes tanácsadómat illetően, vajon hogyan néz ki, hogyan tudunk majd beszélgetni, stb. ÉLŐben. Hát... Felülmúlta várakozásaimat! De erről majd máskor...

Ígértükhöz híven a klub folytatódik, ezúttal egy budai helyszínen, a Fonó Budai Zeneházban (1116 Budapest, Sztregova u. 3.) 2010. március 1-jén, hétfőn 18 órától.

A téma: Gólyahír, avagy felkészülés a babavárásra
 

Vagyis hogyan készítsd fel, tedd rendbe szervezeted a babavárásra, ahelyett/amellett hogy a babaszobát rendeznéd/festenéd ki!


Egy kis segítség az odajutáshoz:
A Fonó Budai Zeneház (1116 Budapest, Sztregova u. 3.) megközelíthető a Moszkva tértől a 18-as és 56-os, a Gellért térről avagy a Móricz Zsigmond körtérről pedig a 41-es 47-es villamossal. Leszállás az Etele úti megálló után, a Kalotaszeg utcai megállónál, ahonnan 2 perc gyalog visszafelé; a legközelebbi keresztutcán jobbra. Továbbá a jelzett buszjáratokkal is eljuthatsz hozzánk.

Gyere el Te is!

A témához tartozó néhány érdekes oldal:

komment

Címkék: előadás gyermekáldás

süti beállítások módosítása