HTML

Makk.Marci

Makk Marci egy derék gyerek, - Mindig vidám, sokat nevet, - Játszik, ugrál, tornázik, - Hóban csúszkál, nem fázik, - Télen-nyáron jól mulat, - Mert egészséges, mint a makk!

A nők odavannak a táncolni tudó férfiakért !?

2011.01.28. 23:30 Makk.Marci

Van, hogy szavak nélkül is értjük egymást, rezdül a testünk, forr a vérünk, lüktet, kalapál a szívünk és csak zene számít. Megszólal a zene, az ember lassan "beindul", felveszi az ütemet és a test együtt mozdul a hangra, rezgésre, ritmusra. Lehet szó tradicionális törzsi táncról, néptáncról, modern táncról, diszkótáncról. Táncot ritkán látunk magában, a mozgást szinte mindig kíséri zene, ütemes hangok, kántálás, ének, taps. A hangok alkalmasak az energiarendszerek különböző blokkjaink szétporlasztására, de ezenkívül mantra szerepük is van. Ez máris mutatja a hangokkal kísért tánc lényegét: a módosult tudatállapotba való jutást, illetve a felsőbb erővel való kontaktust a megfelelő vibráció segítségével. Az agyban pedig természetes fájdalomcsillapító, endorfin szabadul fel.

 

Lehet, hogy ezeknek a férfiaknak évtizedekig tartott, de végül csak felismerték a tényt, amely a nők számára az idők kezdete óta nyilvánvaló: odavagyunk a táncolni tudó férfiakért. Amikor egy férfi táncol, az érzékiség átsüt az erőn, kecsességen és magabiztosságon. És minél jobban csinálja, annál perzselőbben süt.

 

Hogyan vedd rá párod? A Táncra fel! cikk folytatását itt találod!

 

 

komment

Címkék: érdekesség kozmetikum immunrendszer házi praktikák

süti beállítások módosítása