HTML

Makk.Marci

Makk Marci egy derék gyerek, - Mindig vidám, sokat nevet, - Játszik, ugrál, tornázik, - Hóban csúszkál, nem fázik, - Télen-nyáron jól mulat, - Mert egészséges, mint a makk!

Otthonszülés... helyett: Bababarát kórházak listája 2010-ben

2010.11.04. 12:43 Makk.Marci

Rettentő Kíváncsivá tett a cikk címe, gondoltam, hogy majd micsoda hosszú felsorolás következik a hazai kórházak listájával. De úgy érzem, sajnos nincs még itt a kánaán, egyrészt a lista elég rövid, másrészt a követelmények sem olyan szigorúak, mint amit egy édesanya szeretne. Aztán hogy mi is a különbség baba-barát, vagy mama-barát szülészet között, és ez menniyre elhatárolódik egymástól, egy következő csalódás volt. Mindenesetre érdemes legalább elsőszülőként egy dúlával konzultálnod, ha gyermekedet háborítatlanabbul szeretnéd világra hozni, javasolja kedvenc egészséges életmóddal foglalkozó oldalam egyik szakértője, Anidúla, mely megállapítás megerősítést nyer a hozzászólások alapján is.

Jelenlegi állás szerint a következő városokban érdemes baba-barát kórházakat keresned:

Budapest, Debrecen, Dombóvár, Esztergom, Győr, Kazincbarcika, Miskolc, Salgótarján, Ózd, Pécs, Siófok, Szolnok, Zalaegerszeg, Vác

komment

Címkék: szexualitás gyermek érdekesség gyermekáldás alapinfó

süti beállítások módosítása