HTML

Makk.Marci

Makk Marci egy derék gyerek, - Mindig vidám, sokat nevet, - Játszik, ugrál, tornázik, - Hóban csúszkál, nem fázik, - Télen-nyáron jól mulat, - Mert egészséges, mint a makk!

Dr. Ládi Szabolcs - Bizonyítottan működő természetes gyógymódok, nem csak orvosoknak - előadás Pécsett

2010.06.22. 14:00 Makk.Marci

Az előző napi budapesti előadás folytatásaként 2010. június 24-én (csütörtökön) 18-20 óráig, Pécsett a Pécs- Hotel Laterum**** Hajnóczy J. utca 37-39.-ben tart előadást Dr. Ládi Szabolcs. Az előadás témája:

"Bizonyítottan működő természetes gyógymódok -nem csak orvosoknak"

Megismerteti:

  • a tengeri és édesvízi algák páratlan összetételű tápanyagainak élettani hatásait,
  • majd a Himalája kincsének, a tradicionális kínai egészség megőrzés egyik legősibb gyümölcsének, a Goji-nak a titkát tárja fel a modern tudomány módszereinek segítségével,
  • végül Magyarországon elsőként mutatja be a világ első, és mindeddig egyetlen, finomítatlan alaszkai vadlazac olajából előállított halolaj készítményt, amellyel a klinikai vizsgálatokban számtalan esetben sikerült visszafordítani az érelmeszesedés folyamatát, normalizálni a vérzsírok szintjét és helyreállítani a vérnyomást.


A belépés díjtalan!

Egyéb infót az előadóról, az előadáson szereplő készítményekről, találkozási lehetőségről a budapesti előadás postban olvashatsz!

komment

Címkék: előadás táplálkozás érdekesség rákmegelőzés immunrendszer alapinfó

süti beállítások módosítása